نابغه قرآنی و فتوحات اعجاب‌برانگیز؛ از طنین صوت دل‌نشین قرآن در فضای مجازی تا بوسه داور سنی
نابغه قرآنی و فتوحات اعجاب‌برانگیز؛ از طنین صوت دل‌نشین قرآن در فضای مجازی تا بوسه داور سنی
برنامه محفل سیمای ملی شب گذشته میزبان نابغه قرآنی از استان گیلان بود که صوت دل‌نشین و تسلط قابل‌توجه آن بر فنون حفظ علاوه بر مخاطبان ایرانی و خارجی، اعجاب داوران شیعی و سنی را نیز در برداشت.

به گزارش تیتر گیلان، یکی از برنامه‌های پرمخاطب سیمای ملی در سال‌های کنونی، ویژه‌برنامه‌های محفل است که در طول ماه مبارک رمضان و در آستانه افطار با حضور نبوغ و قهرمانان جهانی قرآن، میزبان خانه‌های ایرانی است.

برنامه محفل از ابتدای اجرا تاکنون، میزبان نابغه‌های قرآنی و اهالی معارف اسلامی بوده که ازقضا گیلانیان پرافتخار نیز در آن حضور شایسته و پررنگی داشتند که نمونه آن می‌توان به حضور «رضا رضایی» نابغه قرآنی جهان اسلام در سال گذشته و یا «مهنا قنبری» و «صالح مهدی زاده» در ماه رمضان امسال اشاره کرد.

حضور نابغه قرآنی در برنامه محفل سیمای ملی

حضور صالح مهدی زاده، نوجوان نابغه قرآنی با سیمای خندان، بانشاط و استعدادی مملو، علیرغم اینکه شب گذشته ایرانیان را به وجد آورد، موجب حضّ و ترغیب و تشویق داوران بین‌المللی و حضار در ویژه‌برنامه نیز، شد.

اجرای کولاکی حافظ کل و قاری قرآن در برنامه محفل و طنین نوای دل‌نشین قرآن از نوجوان گیلانی و همچنین تسلط بی‌نظیر آن بر بندبند قران چه در حفظ و چه در قرائت، دل هر بیننده و شنونده‌ای را به خود مجذوب کرد و از آن یک ترند بی‌سابقه در شبکه‌های مجازی در ماه نزول قران ساخت.

«صالح» تربیت‌یافته مکتب اقراء و القای اساتید فلاح‌پور

صالح مهدی زاده با اصالتی شفتی و ساکن شهر رشت، تربیت‌یافته مکتب قرآنی «اقراء و القاء اساتید فلاح‌پور از مجموعه حاملان نور و سفیران الهی است؛ مکتبی که اعتقاد دارد آموزش و پذیرش کل قرآن به انسان بر اساس اعجاز نهفته در آن، حتی بی‌سوادان نیز قادر به فراگیری آن هستند؛ درست شبیه نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلوات‌الله‌علیه و آله که اُمی و بی‌سواد بود و خدا از بین بی‌سوادان رسولی را برگزید تا اعجاز قرآن را به همگان اثبات کند.

نابغه قرآنی: حفظ قرآن بسیار راحت است

این حافظ کل و قاری نوجوان و بنام جهان اسلام در گفت‌وگو با خبرنگار فارس می‌گوید: حفظ قرآن بسیار آسان و راحت است اما حمایت و پشتیبانی خانواده و وجود اساتید بنامی همچون فلاح‌پورها نیز لازم هستند؛ همین نیز موجب شده تا بتوانم از ۶ سالگی وارد مقوله حفظ و در ۹ سالگی حافظ کل قرآن شوم.

این نابغه قرآنی جهان اسلام که نوای دل‌نشینش فضای مجازی را فتح کرده، معتقد است توجه وی به حفظ قرآن نه‌تنها مانعی برای توفیقات مادی و امور دنیوی‌اش نشده بلکه عاملی برای توفیقات بیشتر او در زندگی روزمره ازجمله در حوزه آموزش شده است.

صالح مهدی زاده خواستن و تلاش در مسیر هدف را عامل موفقیت خود می‌داند و می‌گوید: برخی‌ها در مسیر حفظ قرآن بارها می‌گفتند که حفظ قرآن موجب لطمه به من می‌شود اما هیچ توجهی به آن نمی‌کردم و در طول سه سال توانستم قرآن را حفظ کنم.

نابغه‌ای که داوران شیعی و سنی محفل بر دستانش بوسه زدند

صالح، حافظ کل قران، در برنامه محفل با سن کم اما بامتانت و درایت و با تسلط بر فنون حفظ و قرائت به‌گونه‌ای از مخاطبان دلربایی کرد که نه‌تنها داوران ایرانی بلکه حسنین حلو داور شیعه عراقی و رضوان درویش داور سوری به وجد آمدند تا جایی که معجزه قرآن اشک شوق داوران شیعه و سنی مذهب برنامه را درآورد و بوسه بر دستان قاری نوجوان گیلانی را دربرداشت.

قرآن معجزه و اهل قرآن از جلوه‌های اعجاز هستند

قرآن کتاب اعجاز است و اعجاز آن پایان یافتنی نیست و بدون شک رویش معجزه از اهالی قرآن برای خداوند سخت نیست؛ همان‌گونه که به قول رضوان درویش، صالح مهدی زاده یکی دیگر از اعجاز پایان نیافتنی قرآن خداوند است.

تربیت صالح مهدی زاده، مهنا قنبری، رضا رضایی، محمدجواد قربان زاده، محمدمهدی توشه‌ای، محمدمهدی اسماعیلی، محمد شیخ، امید رضا رحیمی و صدها حافظ کل و در شرف حافظ کلی که ذکر نامشان صد من دفتر مثنوی می‌شود، بی‌تردید در فقدان و غیاب خانواده اهل قران و اساتید صاحب سبک و متد آموزش وحیانی، غیرممکن است و باید قدردان مکاتبی بود که قرآن و اعجاز آن را خوب شناختند و از تربیت شاگردان قرآن ذره‌ای خسته و ناامید نشدند و بر استمرار آن، تأکید و ممارست دارند.

پایان پیام/

هانیه رمضانپور