شکرانه بهره‌برداری از ۵۰ هزار طرح اشتغال برکت در مناطق محروم
شکرانه بهره‌برداری از ۵۰ هزار طرح اشتغال برکت در مناطق محروم
مدیر عامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با بیان اینکه از ابتدای امسال ۵۰ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در مناطق محروم کشور جرا کرده است گفت :این نهضت اشتغالزایی به کمک تسهیلگران این نهاد در ۱۲ هزار روستا محقق شده است.

.

محمد ترکمانه  مدیر عامل بنیاد برکت در حاشیه ی آیین شکرانه بهره‌برداری از ۵۰ هزار طرح اشتغال‌ زایی اجتماع‌ محورو آیین تجلیل از مجریان وتسهیلگران نمونه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم و روستایی کشور در گفتگو با تیتر گیلان ، اظهار کرد: بنیاد برکت در سال تولید، پشتیبانی‌، مانع‌زدایی‌ توانمندسازی جوامع محروم از طریق اشتغال‌زایی توانسته از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق روستایی و کم‌برخوردار کشور اجرا کند.

محمد ترکمانه با بیان اینکه روستا به عنوان مهمترین پایگاه های تولید مواد حیاتی برای رفع نیازهای اساسی کشور به شمار می رود که استفاده از فرصت های درونی آنها می تواند باعث افزایش تولید و ارتقای بهره وری و توسعه ملی شود تشریح کرد:ازابتدای سال تاکنون ۱۵۰ هزار طرح اشتغال اجتماع محور اجرا شده که ایجاد فرصت کسب وکار برای ۴۵۰ هزار نفر را به دنبال داشته است.

مدیر عامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)در آیین تجلیل تسهیلگران نمونه کشوری در اجرای طرحهای اشتغالزایی؛تسهیلگران را رهبران پیشرفت در مناطق روستایی برشِمُردکه منویات حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری محقق می‌کنند.

وی با تاکید بر این‌که خداوند کسانی را که برای دیگران شغل ایجاد کرده و گره از کارشان باز می‌کنند، دوست دارد اظهارکرد: مجریان و تسهیل گران، حکم شبکه اجرایی طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد را دارند و ۵۰ هزار طرح امسال به دست آنها عملیاتی شده است.

 

ترکمانه با بیان اینکه بیکاری بزرگترین مشکل مردم و کشور است گفت: بنیاد برکت با برنامه‌ای مدون و کارشناسی شده به سراغ این معضل رفته و درصدد رفع آن است. و از ظرفیت و پتانسیل های مردمی برای حل معضل بیکاری استفاده می‌کند.

وی بااذعان به اینکه روستانشینان و عشایر در پویایی اقتصاد کشور جایگاه مهمی دارندو به رشد اقتصادی، کنترل نرخ تورم، افزایش نرخ اشتغال کمک فراوانی می کنند ؛ریشه بیشتر مشکلات و مسایل عقب ماندگی همچون فقر گسترده، نابرابری در حال رشد، بیکاری فزاینده، حاشیه نشینی در شهرها و … ناشی از بی توجهی به روستاها و عشایر کشور دانست و افزود: شناخت دقیق مسایل مربوط به پتانسیل های توسعه محوری در روستا و عشایر یکی از اولویت های اساسی به شمار می رود که باید مورد توجه بنیاد برکت قرار دارد.

 

وی تسهیل‌گران را بازوان توانمند این نهاد حمایتی توصیف کردوگفت:بنیاد برکت اجرای ۳۰ هزار طرح اجتماع محور که باعث محقق شدن ۹۰ هزار شغل مستقیم وغیر مستقیم جدید میشود تا پایان سال در دستور کار دارد.

مدیر عامل بنیاد برکت در اختتامیه سومین گردهمایی مجریان وتسهیلگران برتر کشور از مجریان و تسهیل‌گران، بعنوان حکم شبکه اجرایی طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد یاد کرد و گفت: مرور سیاست‌های کلی بنیاد برکت، بررسی عملکرد بنیاد در راستای سیاست‌های سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها، ارزیابی کارکرد مجریان و تسهیل‌گران، تعیین و تدوین استراتژی بنیاد تا پایان سال و انتقال متقابل تجربیات از جمله اهداف این گردهمایی ها است ؛ در پایان این مراسم از مجریان وتسهیلگران برگزیده تقدیر شد.

انتهای پیام