افزایش۲۰ درصدی جوجه ریزی در گیلان
افزایش۲۰ درصدی جوجه ریزی در گیلان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی جوجه ریزی یک‌روزه در گیلان گفت: با تمهیدات صورت گرفته توسط جهاد کشاورزی پیش‌بینی می‌شود تا ۴۵ روز آینده ۱۶۶ هزار تن مرغ در این مرغداری‌ها تولید شود

به گزارش تیترگیلان از رشت، میر حجت علی‌اکبر نژاد امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه گیلان یکی از قطب‌های تولید مرغ در کشور است، اظهار کرد: بر اساس آمار نیمی از مرغ مصرفی کشور توسط گیلان تولیدشده و این استان به یکی از قطب‌های تولید مرغ در کشور تبدیل‌شده است.

وی با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی جوجه ریزی یک‌روزه در گیلان گفت: مرغداری‌های گیلان در ماه خرداد ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه یک‌روزه تولید کردند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد بیشتر است.

بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید ۱۶۶ هزار تن مرغ در این استان در چند روز آینده خبر داد و افزود: با تمهیداتی که سازمان جهاد کشاورزی در تأمین نهاده‌های موردنیاز مرغداری‌ها شامل ذرت و سویا انجام داده پیش‌بینی می‌شود تا ۴۵ روز آینده ۱۶۶ هزار تن مرغ در این مرغداری‌ها تولید شود.

علی‌اکبر نژاد با تأکید بر لزوم توجه به ساماندهی واحدهای تولید مرغ گوشتی در گیلان بیان کرد: گیلان ٨٢٠ واحد مرغ گوشتی دارد که در هر دوره ١٩ میلیون قطعه مرغ تولید می‌کنند، لذا باید با ساماندهی مناسب و‌ به‌مانند گذشته به‌درستی در بازار عرضه شوند.