به گزارش تیتر گیلان، تئاتر “مضحکه شبیه قتل” بعد از ماه ها انتظار علاقهمندان زیادی که برای دیدنش لحظه شماری می کردند به روی صحنه رفت.
به مناسبت به اجرا درآمدن این نمایش به سراغ سرگروه این نمایش رفتیم تا دقایقی با او به گفتگو بنشینیم.
سلام صادق نعمتی ، سرگروه نمایش مضحکه شبیه قتل هستم که توضیحات کوتاهی در این رابطه خدمت شما عرض میکنم:
وقتی در آذر ۹۸ این کار رو انتخاب کردم میدونستم با چه چالش بزرگی مواجهم، این نمایشنامه زیبا نوشته حسین کیانی می باشد که سرانجام بعد از مدت یک سال که شرایط کرونایی اجازه نمیداد این نمایش به روی صحنه رفت.
از آذر ۹۹ استارت رسمی کار زده شد و من سرگروه نمایش مضحکه شبیه قتل در نقش مردک به همراه مصطفی یحیایی در نقش هرکی خان ، سهیل پورصفر در نقش حباب، محمد مهدی امانی در نقش تشر، سید رویا جعفری در نقش عزیز، نگین فلاح نژاد نقش جان جان، مرجان پهلوان در نقش اختر، نازنین اوازه در نقش حوری این نمایش رو برای هشتمین جشنواره مجموعه سینمایی هفت به دبیری علی حلوی آماده کردیم.
سرانجام توانستیم در ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ در صومعه سرا سالن فارابی این نمایش رو به روی صحنه ببریم.
موسیقی زیبای اینکار توسط سه عزیز زیر نظر مرجان پهلوان که خود استاد موسیقی می باشد نواخته شد. ساز کمانچه ما به عهده مبینا منزّه بود. امیر مهدی زاعرثابت و ثنا پرنهاد هم نواختن تنبک رو به عهده داشتند.
مضحکه شبیه قتل، نمایش روحوضی تلفیقی از موسیقی و نمایش اصیل ایرانی با داستانی از دوران قاجاریه و وقایع پس از مرگ ناصرالدین شاه قاجار و کشته شدنش توسط میرزا رضای کرمانی می باشد.
تمام بازیگران این کار تربیت شده مجموعه سینمایی هفت و استاد علی حلوی و استاد بهزاد صدقیانی هستند و مضحکه شبیه قتل چهارمین کار روحوضی بنده بوده است و ناصرالدین شاه، قهوه قجری، پستوخانه از دیگر نمایش های بنده در مجموعه هفت بود.
امیدوارم تیم مضحکه شبیه قتل توانسته باشد به بهترین شکل ممکن لحظاتی هرچند اندک حال دل تماشاگران رو خوب و خوش کند.
این نمایش در پایان به هنرمند عزیزی تقدیم شد که تمام عمر برای مردم خودش از جان مایه گذاشت و متاسفانه برای همیشه از بین ما رفت. رضا نظری که واژه مرحوم برازنده نام اون نیست، شاید دلمان نمی آید که اورا مرحوم بنامیم، او که با کمترین هزینه ها مردم رو پای صحنه تئاتر می کشاند، بیشترین شادی رو به صورت مردم میآورد و خیلی دردناک برای همیشه از بین ما رفت. اویی که دیگر مانندش نخواهد آمد.
یادمانی در پایان نمایش به برادر رضا نظری عزیز، آقای مرتضی نظری عزیز تقدیم شد تا شاید گوشه ای از خدمات این بزرگ مرد هنر جبران شود و یادی از او زنده شود.